Δημόσιος Διεθνής Διαγωνισμός προμήθειαςυγρών καυσίμων των παραρτημάτων του Κ.Κ.Π.Π.Κ.Μ., προϋπολογισμού 240.372,24 € πλέον Φ.Π.Α.

Δημόσιος Διεθνής Διαγωνισμός προμήθειαςυγρών καυσίμων των παραρτημάτων του Κ.Κ.Π.Π.Κ.Μ., προϋπολογισμού 240.372,24 € πλέον Φ.Π.Α.

Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας προκηρύσσει  Δημόσιο διεθνή ηλεκτρονικό ανοικτό διαγωνισμό με την κατάθεση ηλεκτρονικών και έντυπων προσφορών για την ανάδειξη Αναδόχου προμήθειας υγρών καυσίμων των Παραρτημάτων του  του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας-ΠΚΜ, προϋπολογισμού 240.372,24€ + ΦΠΑ και 298.061,57€  συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και  μέχρι εξαντλήσεως του αντικειμένου,  με κριτήριο κατακύρωσης  την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάση μόνο της  τιμής η οποία θα προκύπτει από το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης (%) στην εκάστοτε διαμορφούμενη μέση τιμή λιανικής  πώλησης του είδους καυσίμου. Ο προϋπολογισμός του εν λόγω  διαγωνισμού θα βαρύνει τον ΚΑΕ 1611 του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για το έτος 2020. ΟΜΑΔΑ  Α΄
  1. ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ  ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ  ΚΕΝΤΡΟΥ
ΟΜΑΔΑ Β΄
  1. ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΑΡ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΑΑΠΑΘ/ΠΥΛΑΙΑ-Π.ΙΑΑ/ΠΕΥΚΑ-ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ-Π.ΚΙΛΚΙΣ)
  2. ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΜΟΛΥΒΔΗ ΠΑΡ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΑΑΠΑΘ/ΠΥΛΑΙΑ-Π.ΙΑΑ/ΠΕΥΚΑ-ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ-Π.ΚΙΛΚΙΣ
ΟΜΑΔΑ Γ΄
  1. ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΜΟΛΥΒΔΗ ΠΑΡ. ΣΕΡΡΩΝ
ΟΜΑΔΑ Δ΄
  1. ΠΕΤΡΕΛΑΟ ΚΙΝΗΣΗΣ- ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΜΟΛΥΒΔΗ ΠΑΡ. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ
Διακήρυξη Pdf | Διακήρυξη Doc | Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Σύμβασης  

Ο σκοπός του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Κ.Κ.Π.Π.Κ.Μ.) είναι να παρέχει...