Αναγκαία η επανεκκίνηση των εργασιών αποπεράτωσης του Οίκου Ευγηρίας-Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Κιλκίς

Αναγκαία η επανεκκίνηση των εργασιών αποπεράτωσης του Οίκου Ευγηρίας-Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Κιλκίς

Η επανεκκίνηση των εργασιών αποπεράτωσης του Οίκου Ευγηρίας-Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Κιλκίς αποτέλεσαν το αντικείμενο διευρυμένης σύσκεψης, που πραγματοποιήθηκε χθες 18 Ιουνίου, στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας (ΠΕ) Κιλκίς με τη συμμετοχή και της Προέδρου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κας. Βασιλικής Νάκου.

Η σύσκεψη υλοποιήθηκε μετά από σχετική συνεργασία, την οποία είχαν ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και βουλευτής Κιλκίς, κ. Γεώργιος Γεωργαντάς και ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας (ΠΕ) Κιλκίς, Ανδρέας Βεργίδης.

Εκτός της κας. Νάκου, στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κιλκίς κ. Ανδρέας Βεργίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Πάρις Μπίλλιας, η Αναπληρώτρια Προϊσταμένη Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων ΠΚΜ κα. Μαριάννα Κορακίδου, ο Αντιπρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας κ. Νικόλαος Αβραμίδης, ο Προϊστάμενος της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Κιλκίς κ. Νικόλαος Γρηγοριάδης, ο Προϊστάμενος του τμήματος Έργων Δομών Περιβάλλοντος της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Κιλκίς κ. Πετρίδης Παύλος, ο Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας της ΠΚΜ κ. Μουσμούτης Κώστας και ο Προϊστάμενος Χρόνιων Παθήσεων του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας της ΠΚΜ κ. Αλεξιάδης Αργύρης.

Οι συμμετέχοντες εξέτασαν τις εξελίξεις σε σχέση με την καθυστέρηση στην αποπεράτωση του έργου του Οίκου Ευγηρίας-Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Κιλκίς, δίνοντας έμφαση στην επανέναρξη των εργασιών αποπεράτωσής του και τόνισαν πως πρόκειται για ένα έργο προτεραιότητας για την ΠΕ Κιλκίς.Ο σκοπός του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Κ.Κ.Π.Π.Κ.Μ.) είναι να παρέχει...