Σε απόλυτη ετοιμότητα το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας για την κακοκαιρία

Σε απόλυτη ετοιμότητα το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας για την κακοκαιρία

Προετοιμασμένα για να αντιμετωπίσουν την κακοκαιρία είναι τα παραρτήματα και οι δομές του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας (ΚΚΠΠΚΜ).

Σε πλήρη ετοιμότητα έχουν τεθεί οι υπηρεσίες του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας, ώστε να αντιμετωπιστούν ποτελεσματικότητα, προβλήματα που πιθανό να προκύψουν απο την επικείμενη επιδείνωση του καιρού.

Στο πλαίσιο αυτής της προετοιμασίας, υπήρξε επικοινωνία της Προέδρου του ΚΚΠΠΚΜ, κας Βασιλικής Νάκου με τον Δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης, κ. Λάζαρο Κυρίζογλου, ώστε ο ίδιος με τη συμβολή των υπηρεσιών του Δήμου, να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή. 

Η ανταπόκριση του κ. Κυρίζογλου στο κάλεσμα της κας Νάκου υπήρξε άμεση και ο δήμαρχος Αμπελόκηπων Μενεμένης αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά αρωγός και συμπαραστάτης των δομών που περιθάλπουν ευαίσθητες ομάδες συμπολιτών μας. 

Έτσι, την Πέμπτη 14.1.2021 παραλάβαμε από τις υπηρεσίες του Δήμου Αμπελόκηπων - Μενεμένης, ικανή ποσότητα αποχιονιστικού αλατιού, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες των παραρτημάτων του Κέντρου. 

Η διοίκηση του ΚΚΠΚΜ ευχαριστεί θερμά τον Δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης για την προσφορά του και τη στήριξη του ιδιαίτερα σε μια περίοδο όπου οι μονάδες πρόνοιας δίνουν τη δική τους μεγάλη μάχη απέναντι στην υγειονομική κρίση που επέφερε ο covid-19.Ο σκοπός του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Κ.Κ.Π.Π.Κ.Μ.) είναι να παρέχει...