Επίσκεψη του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ κ. Παύλου Μαρινάκη στο παράρτημα Άγιος Παντελεήμων

Επίσκεψη του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ κ. Παύλου Μαρινάκη στο παράρτημα Άγιος Παντελεήμων

Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχθήκαμε τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Παύλο Μαρινάκη στο μεγαλύτερο και ιστορικότερο παράρτημα του Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Θεσσαλονίκης «Ο Άγιος Παντελεήμων», συνοδευόμενο από τον υπεύθυνο των οργανώσεων Θεσσαλονίκης Χρυσόστομο Τατσούλη και τους υπεύθυνους τομέων. 

Είναι σημαντικό και ενθαρρυντικό να παρακολουθείς νέους ανθρώπους να στρέφουν το βλέμμα τους με αγάπη και ειλικρινές ενδιαφέρον για τους ηλικιωμένους κι όχι μόνο συμπολίτες μας, που αντιμετωπίζουν χρόνια προβλήματα υγείας.

Η επίσκεψη του κ. Παύλου Μαρινάκη σήμερα στο παράρτημα χρονίων παθήσεων του ΚΚΠΚΜ «Ο Άγιος Παντελεήμων», μας γέμισε δύναμη να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας.

Ο ρόλος των νέων, η ευαισθητοποίηση τους και η  ενεργοποίηση αξιών που αφορούν στην τρίτη ηλικία και στις ευάλωτες ομαδες συμπολιτών μας, αποτελούν καθοριστικά εφόδια για μια σύγχρονη, πετυχημένη πολιτεία κοινωνικής πρόνοιας.

Ευχαριστώ τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ για την τιμή της επισκέψεώς του, την συζήτηση που είχαμε, για την ευαισθησία του στους περιθαλπόμενους αλλά και στους εργαζόμενους, που δίνουν καθημερινό αγώνα καθώς και για την ενεργοποίηση δράσεων που συζήτησαμε, ώστε να αναδείξουμε το σπουδαίο έργο της Κοινωνικής Πρόνοιας στην χώρα μας.


Η Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας 

Βασιλική Νάκου
 

Ο σκοπός του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Κ.Κ.Π.Π.Κ.Μ.) είναι να παρέχει...