Επίσκεψη του βουλευτού Β’ Θεσσαλονίκης κ. Βαρτζόπουλου Δημήτρη στο παράρτημα χρονίων παθήσεων Θεσσαλονίκης «Ο Άγιος Παντελεήμων» του ΚΚΠΠΚΜ.

Επίσκεψη του βουλευτού Β’ Θεσσαλονίκης κ. Βαρτζόπουλου Δημήτρη στο παράρτημα χρονίων παθήσεων Θεσσαλονίκης «Ο Άγιος Παντελεήμων» του ΚΚΠΠΚΜ.

Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχθήκαμε τον τέως υφυπουργό υγείας, βουλευτή Β’ περ. Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας Δημητρης Βαρτζοπουλος στο μεγαλύτερο και ιστορικότερο παράρτημα του Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας, στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Θεσσαλονίκης «Ο Άγιος Παντελεήμων». 

Ο Δημήτρης Βαρτζόπουλος αποτελεί υπόδειγμα επιστήμονος ψυχιάτρου τον οποίο για τις γνώσεις του και την επάρκειά του θαυμάζω ειλικρινά από χρόνια.

Επιπροσθέτως γνωρίζει τα θέματα που αφορούν στην Προνοιακή Πολιτική καθώς είχε την εποπτεία ιδρυμάτων ως διοικητής ΥΠΕ στο παρελθόν και με ευαισθησία αλλά και γνώση υποστηρίζει. 

Ξεναγήθηκε σε γνώριμους χώρους για εκείνον αλλά πλήρως ανακαινισμένους μετά από πολλά χρόνια απραξίας, αφού στόχος μας είναι η αναβάθμιση των συνθηκών διαβίωσης των περιθαλπομένων μας.

Συζητήσαμε διεξοδικά την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών καθώς και τα επιστημονικά προγράμματα για την ψυχική υγεία των περιθαλπομένων μέσα από ένα Εθνικό Σύστημα Προνοίας.

Η επίσκεψη του  Δημήτρης Βαρτζόπουλος στο παράρτημα χρονίων παθήσεων του ΚΚΠΚΜ «Ο Άγιος Παντελεήμων» και τα θετικά του σχόλια καθώς και η επιβράβευση του έργου της διοίκησης και της προσφοράς των εργαζομένων μας γέμισε δύναμη σε αυτήν την πολύ δύσκολη χρονιά που διανύσαμε. 

Ευχαριστώ προσωπικά κι από καρδιάς τον κ. Βαρτζόπουλο και εκφράζοντας πλήρως την διοίκηση, τους εργαζόμενους και τους περιθαλπόμενους, είμαι βεβαία, πως θα είναι πάντα αρωγός της καθημερινής  μάχης αλλά και της πολιτικής αντζέντας των προνοιακών θεμάτων καθώς η ίδια η εποχή που διανύουμε τα έχει προτάξει πολύ δύναμη.


Η Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας

Βασιλική Νάκου.


Ο σκοπός του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Κ.Κ.Π.Π.Κ.Μ.) είναι να παρέχει...