Επίσκεψη της Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνας Μιχαηλίδου σε δομές του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας.

Επίσκεψη της Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνας Μιχαηλίδου σε δομές του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας.

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή υποδέχθηκα μαζί με τους εργαζόμενους, τους ωφελούμενους και νέα παιδιά την υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου στο Ειδικό Κέντρο Εκπαίδευσης και Λειτουργικής Αποκατάστασης «Αριστοτέλης», του Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας όπου και ενημερώθηκε αφού ξεναγήθηκε σε όλους τους χώρους για την εκπαίδευση, τα εργαστήρια και τις δραστηριότητες των ωφελούμενων. 

Παράλληλα ξεναγήθηκε στο Πρώτο πανελλαδικά νεότευκτο Κέντρο Νεότητας που δημιουργήσαμε για τους νέους της περιοχής υποστηρίζοντας το  Θέτις" Κέντρο Υποστήριξης Παιδιού, Εφήβου & Οικογένειας.

Μια ακόμη δομή παιδικής προστασίας αναγνωρίζοντας τις ανάγκες της κοινωνίας ασκώντας με αυτόν τον τρόπο παρέμβαση στην κοινότητα.  Ένας ωραίος χώρος όπου έφηβοι ηλικίας 13-18 ετών μπορούν να βρίσκονται καθημερινά, να αλληλεπιδρούν, να εκφράζονται, να μοιράζονται, να δημιουργούν δεσμούς, να ενισχύονται μαθησιακά και να εξελίσσονται. 

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε ευκαιρίες προσωπικής και κοινωνικής ανάπτυξης στους νέους της τοπικής κοινωνίας και να δώσουμε κίνητρα στους νέους για να γίνουν ενεργοί πολίτες.

Συνεχίζουμε με πολλή αγάπη και δύναμη για την ανύψωση της πρόνοιας και της κοινωνίας μας.

Ο σκοπός του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Κ.Κ.Π.Π.Κ.Μ.) είναι να παρέχει...