Συνάντηση της Προέδρου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας με τον Σύνδεσμο Φίλων του Ιδρύματος Άγιος Παντελεήμων «Είμαι Εδώ».

Συνάντηση της Προέδρου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας με τον Σύνδεσμο Φίλων του Ιδρύματος Άγιος Παντελεήμων «Είμαι Εδώ».

Την πρόεδρο του Συνδέσμου Φίλων του Ιδρύματος Άγιος Παντελεήμων «Είμαι Εδώ», κα Βενούλα Βαρδαλή καθώς και μέλη του Δ.Σ του Συνδέσμου  που καταγράφει 52 χρόνια προσφοράς, υποδέχτηκε στη νέα αίθουσα ψυχαγωγίας του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Θεσσαλονίκης, η Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας, κα Βασιλική Νάκου.

Η συνάντηση με την πρόεδρο και τα μέλη του Συνδέσμου Φίλων του Ιδρύματος Άγιος Παντελεήμων, έγινε μετά από αρκετό καιρό, λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό και στη διάρκεια της συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στη συνεργασία με το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας, ενώ ή κα Νάκου, έκανε μια αναλυτική ενημέρωση για τις δράσεις και τις αλλαγές που έγιναν στη διάρκεια της πανδημίας. 

Η Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας, συνόδευσε τα μέλη του Συνδέσμου «Είμαι Εδώ» στους ανακαινισμένους χώρους του παραρτήματος, ευχαριστώντας  τα θερμά για τη δωρεά των επίπλων της αίθουσας ψυχαγωγίας , αλλά και για το έμπρακτο ενδιαφέρον τους για υποστήριξη και κοινές δράσεις.

Ο Σύνδεσμος Φίλων του Ιδρύματος Άγιος Παντελεήμων «Είμαι Εδώ», συμπλήρωσε φέτος 52 χρόνια ενεργούς και ανεκτίμητης προσφοράς προς το Ίδρυμα, υποστηρίζοντας ουσιαστικά τους πάσχοντες συνανθρώπους μας, τους άπορους και τα ΑμεΑ.

«Το χαμόγελό τους, στην προσπάθεια που καταβάλλουμε ως διοίκηση, είναι μια επιβράβευση και ενδυνάμωση για όλους μας. Όλοι ΜαΖί, συνεχίζουμε!» δήλωσε σχετικά με την επίσκεψη η κα Βασιλική Νάκου.




Ο σκοπός του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Κ.Κ.Π.Π.Κ.Μ.) είναι να παρέχει...