Μήνυμα της Προέδρου του ΚΚΠΠΚΜ για τον Μήνα Νοέμβριο.

Μήνυμα της Προέδρου του ΚΚΠΠΚΜ για τον Μήνα Νοέμβριο.

Είναι μια δύσκολη χρονιά κι ένας δύσκολος χειμώνας που πρέπει με υπομονή, αλληλεγγύη και ανθρωπιά να διαβούμε όλοι μαζί. 

Η σκέψη μου είναι σε όλους όσοι εργάζονται στα νοσοκομεία της χώρας- γιατρούς, νοσηλευτές, διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό. Στους εργαζόμενους των Κέντρων Κοινωνικής Πρόνοιας που περιθάλπτουν και φροντίζουν συμανθρώπους μας ΑμεΑ, με χρόνιες παθήσεις και άλλα πολύ σοβαρές ασθένειες σε κλειστές δομές περίθαλψης.

Δίνουν μια μάχη που τους υπερβαίνει και οφείλουμε να τους συμπαρασταθούμε με τον εμβολιασμό μας. 

Αυτή η πανδημία έχει πλέον τρόπο για να αντιμετωπιστεί με μόνο όπλο το ΕΜΒΟΛΙΟ. 

Η πολιτεία έχει κάνει ότι είναι δυνατόν για όλους μας απέναντι σε αυτή την τρομερή κατάσταση που ζούμε τα τελευταία 2 χρόνια. Ας μην θρηνήσουμε άλλους συμπολίτες μας. Ανθρώπους που αγαπούμε και γνωρίζουμε. Ήδη έχουμε χάσει πολλούς. 

Στα νοσοκομεία εκτός των νοσούντων από covid-19 θα πρέπει να νοσηλευτούν πολλοί άνθρωποι, που δίνουν χρόνια μάχη για την ζωή τους ή αντιμετωπίζουν θέματα υγείας που πρέπει να νοσηλευτούν. 

Είναι πολύ άδικο οι συμπολίτες μας που εμβολιάστηκαν να μην έχουν κλίνη θεραπείας για οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας των, λόγω των ανεμβολίαστων, που δυστυχώς δεν θέλουν να υπερβούν φόβους ή αντιδραστικότητα ή εμμονές και άρνηση στον εμβολιασμό με τραγικές συνέπειες. 

Αυτό είναι φοβερό! 

Ας δώσουμε την μάχη όλοι ΜαΖί, για να μας βρει μια Άνοιξη αισιόδοξη κι ένα καλοκαίρι υγιές απαλλαγμένο από την πανδημία. 

Έχουμε ήδη 15.000 + νεκρούς απο covid-19. Ερευνάται εάν οι 2-3 νεκροί μετά από εμβολισμό έχει βάση ή όχι με τον εμβολιασμό. 

Υπομονή, δύναμη και εμβολιασμός για όλους μας!

Ελάτε, να ξανακερδίσουμε την ζωή μας‼️

Των Αγίων Αναργύρων σήμερα, των ιατρών που προστατεύουν τους ασθενείς. Καλή ανάρρωση σε όλους. 

Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες.Ο σκοπός του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Κ.Κ.Π.Π.Κ.Μ.) είναι να παρέχει...