Επίσκεψη της Προέδρου κας. Βασιλικής Νάκου στα "Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη".

Επίσκεψη της Προέδρου κας. Βασιλικής Νάκου στα "Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη".

 Σήμερα είχα την χαρά να επισκεφθώ τα «Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη», για να ευχαριστήσω προσωπικά τον κ. Θανάση Φρυγανιώτη για την σπουδαία πρωτοβουλία τους, προ λίγων ημερών να ενισχύσουν με σημαντική δωρεά, το έργο του Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας και ιδιαίτερα του ΘΧΠΘ Αγιος Παντελεημων με τους μαθητές τους στην πρώτη γραμμή. 

Παράλληλα συζητήσαμε την περαιτέρω συνεργασία μας σε διάφορα επίπεδα με στόχο την ενίσχυση της ενσυναίσθησης των μαθητών και την αλληλεπίδραση τους με ΑμεΑ, που περιθάλπουμε στο ΚΚΠΠΚΜ, αφού το ενδιαφέρον για τις πολιτικές στην πρόνοια αλλά και γενικότερα στα εργαλεία κοινωνικής πολιτικής είναι στην προτεραιότητα της κοινωνικής επιχειρηματικότητας τους, με δράσεις ενίσχυσης των ευάλωτων ομάδων συμπολιτών μας. 

Κάθε βήμα, που ενισχύει τους πάσχοντες συνανθρώπους μας έχει ανταπόκριση και υποστηρικτές, διότι η καθημερινή μας προσπάθεια είναι προσηλωμένη σε εκείνους με φροντίδα και αγάπη αποτελώντας μοναδικό σκοπό για εμένα και τους συνεργάτες μου στη διοίκηση και στους εργαζόμενους. 

Ευχαριστώ θερμά τον κ. Φρυγανιώτη και τους συνεργάτες του, εκπαιδευτικούς κκ. Τάσο Σαούλια και Κώστα Τερζανίδη για την ξενάγηση στους χώρους των εκπαιδευτηρίων, την φιλοξενία και κυρίως την εξαιρετική συζήτηση.

Ο σκοπός του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Κ.Κ.Π.Π.Κ.Μ.) είναι να παρέχει...