Η Πρόεδρος κα Βασιλική Νάκου επιβλέπει την προετοιμασία των γιορτινών γευμάτων στο Παράρτημα "Άγιος Παντελεήμων".
Με τον chef μας βάλαμε το ρόλο χοιρινό -για πρώτη φορά στην ιστορία της σίτισης των ιδρυμάτων μας- να ετοιμάζεται για το μεγάλο γιορτινό τραπέζι της Πρωτοχρονιάς.
Τα Χριστούγεννα για πρώτη φορά στην ιστορία μας, μαγειρέψαμε ρολό κοτόπουλο με γέμιση & υπέροχες σαλάτες και γλυκά.
Η κουζίνα του ΘΧΠΘ Αγιος Παντελεημων σταδιακά ανακαινίζεται, για συνεχίσει να προσφέρει τις χιλιάδες μερίδες εξαιρετικού κι αναβαθμισμένου φαγητού καθημερινά στους αγαπημένους περιθαλπομένους των παραρτημάτων μας στη Θεσσαλονίκη με υγιεινή και ασφάλεια για τους εργαζόμενους. Για όλους.
Κάθε μέρα δίνουμε την μάχη σε όλα τα επίπεδα για την καλύτερη διαβίωση και περίθαλψη των ευάλωτων και αδύναμων συνανθρώπων μας που υπηρετούμε.