Το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα της Προέδρου του Κ.Κ.Π.Κ.Μ. κας Βασιλικής Νάκου.

Το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα της Προέδρου του Κ.Κ.Π.Κ.Μ. κας Βασιλικής Νάκου.

Το 2021 μου έδωσε την μεγάλη ευκαιρία να προσπαθήσω να προσφέρω στον ευαίσθητο τομέα της Κοινωνικής Πρόνοιας παρά τα μεγάλα και δύσκολα προβλήματα. 

Προσέφερα στους πάσχοντες συνανθρώπους μας παιδιά, νέους και μεγαλύτερους κι ευχαριστώ τον Άγιο Θεό, βαθύτατα, γι’ αυτό!

Πήρα πολλά περισσότερα απ’ όλους, απ’ όσα εγώ έδωσα με την ψυχή μου.

Κυρίως το χαμόγελο και την αγάπη των περιθαλπομένων, που έχουν πλημμυρίσει την καρδιά μου και την σηματοδοτούν κάθε μέρα.

Ευχαριστώ πολύ τους συναδέλφους μου στο Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας για την δύναμη που έδειξαν και την άριστη συνεργασία μας σε μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά.

Ευχαριστώ από καρδιάς κάθε μία & κάθε έναν εργαζόμενο σε όλα τα παραρτήματά μας και τις δομές μας στους νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας, για την υπερπροσπάθεια, που έκαναν σε μια χρονιά, που δοκιμάστηκε η αντοχή, η υπομονή αλλά και η μεγάλη αγωνία όλων μας και που σήμερα κλείνει τον κύκλο της.

Ευχαριστώ πάντα την μητέρα μου για την υπομονή της σε όλη μου την ζωή.

Ευχαριστώ με όλη μου την αγάπη την οικογένειά μου και τους φίλους μου ειδικά την Κατερίνα Μαρινίδου για τη διαχρονική στήριξή της και τον αναπληρωτή μου Γιάννη Παπαγεωργίου για την εξαιρετική συνεργασία αλλά και όλους τους συμπολίτες μας, που στήριξαν με κάθε τρόπο το έργο μας. 

Το 2022 έρχεται ελπιδοφόρο και δυνατό για να ελευθερώσει τις πιο δημιουργικές δυνάμεις μας και να μας απελευθερώσει από τα δεινά μας και την ταλαιπωρία της παγκόσμιας πανδημίας.

Όλοι ΜαΖί κι Ενωμένοι θα τα καταφέρουμε!

Με Εμπιστοσύνη στους Ιατρούς Επιστήμονες, στην Ελληνική Πολιτεία και Πίστη στον Θεό.

Κοιτάμε Μπροστά!

Χρόνια πολλά με Υγεία κι Ελευθερία!


Η Πρόεδρος του Κ.Κ.Π.Κ.Μ.  Βασιλική Νάκου. 

Ο σκοπός του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Κ.Κ.Π.Π.Κ.Μ.) είναι να παρέχει...