Πρόσκληση εθελοντών στα προγράμματα εκπαίδευσης, ψυχαγωγίας, δημιουργικής απασχόλησης και προσφοράς για τους περιθαλπόμενους του Ι.Α.Α.

Πρόσκληση εθελοντών στα προγράμματα εκπαίδευσης, ψυχαγωγίας, δημιουργικής απασχόλησης και προσφοράς για τους περιθαλπόμενους του Ι.Α.Α.

Το Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Θεσσαλονίκης – π. Ι.Α.Α. (πρώην Ψυχολογικό Κέντρο Βορείου Ελλάδος ),του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στα Πεύκα Θεσσαλονίκης, λειτουργεί και επανασχεδιάζει δομές και προγράμματα, τα οποία λειτουργούν συστηματικά για την ένταξη και την ενσωμάτωση στην κοινωνία των Ατόμων με Αναπηρία που περιθάλπει ( νοητική υστέρηση και διαταραχές συμπεριφοράς ).

Ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα προσαρμοσμένα στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, τις δυσκολίες και τις ικανότητες των ΑμεΑ αναμένουν αρωγούς και συμπαραστάτες εσάς στο πλευρό μας .

Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί προϋποθέσεις χαράς και δημιουργίας στην καθημερινότητα των παιδιών εξαλείφοντας διακρίσεις και κοινωνικούς αποκλεισμούς.

Προσκαλούμε όλους όσοι επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν εθελοντικά στα προγράμματα εκπαίδευσης, ψυχαγωγίας, δημιουργικής απασχόλησης και προσφοράς για τους περιθαλπόμενους του Ι.Α.Α .

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στο e-mail του ΙΑΑ: instanap@otenet.gr

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ στο τηλέφωνο : 2310 674 678 

ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.00 – 16.00

κα. Φιλίνα Σδούγκου Ο σκοπός του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Κ.Κ.Π.Π.Κ.Μ.) είναι να παρέχει...