Σύσσωμη η πολιτική ηγεσία του του Υπουργείου Εργασίας επισκέφθηκε το παράρτημα Άγιος Παντελεήμων του Κ.Κ.Π.Π.Κ.Μ.

Σύσσωμη η πολιτική ηγεσία του του Υπουργείου Εργασίας επισκέφθηκε το παράρτημα Άγιος Παντελεήμων του Κ.Κ.Π.Π.Κ.Μ.

Σύσσωμη την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, υποδεχτήκαμε - γεγονός που συμβαίνει για πρώτη φορά- στο μεγαλύτερο προνοιακό ίδρυμα του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας και της χώρας μας, Θ.Χ.Π.Θ. «Ο Άγιος Παντελεήμων» όπου ξεναγηθήκε και είδε τους νέους αλλά και αναβαθμισμένους χώρους, όπως το ποδοιατρείο, να συζητήσει και ν’ αγκαλιάσει με αγάπη τους ηλικιωμένους αλλά και ΑμεΑ που περιθάλπουμε.

Η πρόεδρος του Κέντρου κα Βασιλική Νάκου ήταν ιδιαίτερη συγκινημένη για τους επαίνους του υπουργού Κωστή Χατζηδάκη, της υφυπουργού Δόμνας Μιχαηλίδου  αλλά και του υφυπουργού Πάνου Τσακλόγλου καθώς και των γενικών γραμματέων του υπουργείου μας κ.κ. Στρατινάκη, Σταμάτη, Καρασιώτου, για τις μεγάλες αλλαγές και την βελτίωση συνθηκών διαβίωσης, που επιτεύχθηκε στα τελευταία 3 χρόνια, προς όφελος των εκατοντάδων περιθαλπομένων μας. 

Εξίσου συγκινητική στιγμή για την Πρόεδρο, τα καλά και εξόχως θετικά λόγια όλων των εργαζομένων για την τεράστια προσπάθεια που καταβλήθηκε αυτά τα δύσκολα χρόνια, λόγω της πανδημίας.  

Η Πρόεδρος απηύθυνε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εργαζόμενους, για την προσφορά τους και ένα εξίσου μεγάλο ευχαριστώ στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας, που αποδέχθηκε την πρότασή της και για πρώτη φορά θα γίνει προκήρυξη 65 θέσεων για μόνιμους υπαλλήλους. Παράλληλα ευχαρίστησε την ηγεσία του Υπουργείου για την στήριξη και την ενθάρρυνση σε όλες τις πρωτοβουλίες μας, για την αναβάθμιση όλων των υπηρεσιών προς τους περιθαλπόμενους καθώς και την βελτίωση συνθηκών υγιεινής και ασφαλείας των εργαζομένων μας. 

Κατόπιν, η υφυπουργός Δόμνα Μιχαηλίδου και ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ κ. Ορφέας Γεωργίου μετέβησαν στο Κέντρο Νεότητας του ΚΚΠΠΚΜ  όπου μαζί με τα παιδιά μας έπαιξαν βιωματικά παιχνίδια, ακούσαν μουσική από την εξαιρετική αρπίστρια Αγάπη Φασούλα και κυρίως συζητήσαν για όλα όσα απασχολούν τους νέους που υποστηρίζουμε ώστε να έχουν καλύτερη κοινωνική ένταξη καθώς προέρχονται από φτωχές οικογένειες ή δύσκολο οικογενειακό περιβάλλον. 


Ο σκοπός του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Κ.Κ.Π.Π.Κ.Μ.) είναι να παρέχει...