Το Κ.ΚΠ.Π.Κ.Μ. συμμετέχει στον 17ο Διεθνή Μαραθώνιο "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ".

Το Κ.ΚΠ.Π.Κ.Μ. συμμετέχει στον 17ο Διεθνή Μαραθώνιο "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ".

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Το  Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας πρόκειται να συμμετάσχει με ομάδα (running team) κοινωνικού φορέα στον 17ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», που θα διεξαχθεί στις 30 Απριλίου 2023 (βλ. https://atgm.gr/ ) και διοργανώνει ο ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ Θεσσαλονίκης, με τη θεσμική υποστήριξη της ομοσπονδίας ΣΕΓΑΣ και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης, τη θεσμική συνεργασία του Δήμου Θεσσαλονίκης και των Δήμων Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Πέλλας, Χαλκηδόνος, Δέλτα, Κορδελιού-Ευόσμου και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Το επίσημο αγωνιστικό πρόγραμμα περιλαμβάνει και τους Αγώνες Δρόμου Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος σε Δημόσια Οδό 10.000μ., 5.000μ. Παράλληλα εκτός του επίσημου αγωνιστικού προγράμματος θα διεξαχθεί ο Δρόμος 1.000μ. Μαθητών Δημοτικών Σχολείων, σε συνεργασία με τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού». 

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι στις 14 Μαΐου 2023, το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θα συμμετάσχει με ομάδα (running team) κοινωνικού φορέα στο 1ο Axios Running Festival, που συνδιοργανώνουν ο Δήμος Χαλκηδόνος σε συνεργασία με τον ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ, με την υποστήριξη της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και το οποίο περιλαμβάνει τη διεξαγωγή Διεθνούς Ημιμαραθωνίου δρόμου και Δρόμων Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος σε Δημόσια Οδό 5.000μ. και 1 Μιλίου (βλ. https://axiosrunningfestival.org ).  

Κάθε συμμετοχή στη διοργάνωση με την ομάδα του φορέα μας πέραν της υποστήριξης και ανάδειξης των δράσεών μας, προσφέρει χρηματικό ποσό 5 ευρώ για κάθε εγγραφή δρομέα ανεξαρτήτως αγώνα και πακέτου, ώστε να ενισχυθεί το σημαντικό κοινωνικό έργο το οποίο επιτελούν οι δομές του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές απευθυνθείτε στο aristotelis.kkpkm@yahoo.com και στα τηλέφωνα 2310606902 ή 2313306202 στον κ. Φ.Βλάχο. Λήξη προθεσμίας:30 Μαρτίου 2023.  


Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δρ. ΜΑΡΙΑ – ΑΝΝΑ ΧΑΤΖΗΤΟΛΙΟΥ- ΒΙΛΔΙΡΙΔΗ 

ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ 

ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


Ο σκοπός του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Κ.Κ.Π.Π.Κ.Μ.) είναι να παρέχει...