Κοπή Βασιλόπιτας στο Παράρτημα Χρόνιων Παθήσεων Θεσσαλονίκης «Ο Άγιος Παντελεήμονας»

Κοπή Βασιλόπιτας στο Παράρτημα Χρόνιων Παθήσεων Θεσσαλονίκης «Ο Άγιος Παντελεήμονας»

Με την παρουσία στελεχών, εργαζομένων και περιθαλπόμενων, αλλά και εκπρόσωπους φορέων, έκοψε, την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου, τη φετινή βασιλόπιτα στο Παράρτημα Χρόνιων Παθήσεων Θεσσαλονίκης «Ο Άγιος Παντελεήμονας», το Δ.Σ. του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας.

Η πρόεδρος του Δ.Σ. Δρ Μαριάννα Χαζητόλιου – Βιλδιρίδη, στην ομιλία της, ευχαρίστησε για το έργο τους και την  προσφορά τους όλους τους εργαζόμενους: «Επιτελείται ένα δύσκολο έργο, που απαιτεί αντοχές και δύναμη και που έχει να κάνει με τη διαχείριση του ανθρώπινου πόνου και αδυναμίας. Θέλω να σας διαβεβαιώσω πως προσωπικά εγώ και όλο το διοικητικό συμβούλιο, θα σταθούμε αρωγοί δίπλα σας κι ελπίζω η νέα χρονιά, πέρα από την εκπλήρωση των προσωπικών σας επιθυμιών και στόχων, να χαρίσει δύναμη, κουράγιο και ευόδωση όλων των προσπαθειών», ανέφερε.

Ευχαρίστησε, ακόμη, την Α’ Αντιπρόεδρο του ΚΚΠΚΜ, Χριστίνα Καραμίχου, όλα τα μέλη του Δ.Σ., αλλά και τους διευθυντές και προϊσταμένους θεωρώντας «προνόμιο και τιμή τη συνεργασία μας», ενώ μίλησε και για «ένα έργο που είναι βέβαια σε εξέλιξη και περιλαμβάνει από τη μια όλες εκείνες τις προϋποθέσεις για τη χρηστή και εύρυθμη λειτουργία μας και από την άλλη τις κατάλληλες συνθήκες που χρειάζονται για να προσφέρουμε τις σωστές υπηρεσίες σ’ αυτούς που πραγματικά τις έχουν ανάγκη». Και κατέληξε, τονίζοντας ότι «η δουλειά μας είναι να στηρίζουμε, να προσφέρουμε και να αγαπάμε. Και παρά τις δυσκολίες, πιστεύω ότι τέτοιες στιγμές όπως η σημερινή, δίνει σε όλους μας την ευκαιρία να το ξαναθυμηθούμε για μια ακόμη φορά».

Την κοπή της βασιλόπιτας ευλόγησε ο Πανοσιολογιότατος κ. Παντελεήμων, εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Νεαπόλεως – Σταυρουπόλεως, ενώ χαιρέτισαν ο εκπρόσωπος του ΓΓ της ΚΟ της ΝΔ Σταύρου Καλαφάτη, κ. Νταλιάρης, η εκπρόσωπος του βουλευτή Στράτου Σιμόπουλου, κα Κηπουρίδου, η εκπρόσωπος της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, Αστυνόμος κα Γεωργίου, η Αντιδήμαρχος Παιδικής Μέριμνας, Οικογένειας και Κοινωνίας των Πολιτών στον Δήμο Θεσσαλονίκης, Θεοδώρα Λειψιστινού και ο Γραμματέας Τμήματος Πρόνοιας Μακεδονίας της ΝΔ, Μίλτος Στόικος.


Ο σκοπός του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Κ.Κ.Π.Π.Κ.Μ.) είναι να παρέχει...